,

Van GLOMIDCO naar GLO Integration

GloMidCo (Global Middleware Consultancy) is in het jaar 2000 opgericht door Ir. Marcel Grauwen, wiens kennis en passie voor IT integratie een groep oud-collega’s van de ABN Amro inspireerde om samen met hem deze expertise uit te dragen bij organisaties over de hele wereld. In 2005 was het team uitgegroeid tot een tiental vrienden. In de jaren die volgden dienden zij vele grote klanten in complexe IT omgevingen en werkten zij met vele verschillende integratieplatformen.

Glomidco bleef groeien en bewees zich in de markt als een sterke en betrouwbare technologische partij waar men terecht kon voor expertise op het gebied van IT integratie –  SOA, API Management, ESB, EAI, BPM, CEP en BAM.

De wereld van integratie verandert constant en Glomidco is over de jaren mee veranderd. In de afgelopen 18 jaar hebben we met een groot aantal middleware platformen gewerkt, zoals Tibco, webMethods, MuleSoft, Sonic, Fiorano, Biztalk, Oracle Service Bus en SAP PI/PO. Ook hebben wij klanten bediend uit verschillende sectoren, zoals finance, logistiek, retail, luchtvaart, chemicaliën, vastgoed, overheid en educatie. Onze collega’s hebben cruciale rollen vervuld bij onze klanten als architecten, business consultants, developers en beheerders.

Glomidco heeft een bewezen track record van het opstellen, ontwerpen en implementeren van integratie architecturen, het ontwikkelen van robuuste integratie koppelingen en het beheren van complexe middleware omgevingen.

De reden waarom wij van Glomidco naar GLO Integration gaan transformeren, zit hem, zoals u ziet, niet in een verandering in onze technische kennis en expertise. De reden zit hem in het feit dat Glomidco de afgelopen 2 jaar een grote omslag heeft gemaakt. GLO Integration is een evolutie van Glomidco, van een vakkundig detacheringsbureau tot een gerenommeerd integratiespecialist.

Van een expert op het gebied van traditionele integratie praktijken tot een expert in het aanwakkeren van de digitale transformatie. Van een hechte vriendengroep tot .. nog steeds een erg hechte vriendengroep

GLO Integration verspilt geen enkele kans om een impact achter te laten. Wij streven ernaar om een strategisch centrum van kennis en expertise voor onze klanten te vormen. Zowel op technisch als organisatorisch vlak. Om constant de synergie op te zoeken met onze technologische partners. Om ons gezamenlijk in te zetten voor het succes van onze klanten. Om onze collega’s iedere dag met een lach en positieve energie naar hun werk te laten gaan.

Meer weten over wat wij doen? Lees hier meer over GLO 
Kom jij ons team versterken? Lees hier meer over op werken bij GLO
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *