,

Partnership Announcement

Partnership GLO Integration x Splunk

Vandaag mogen wij met trots een nieuw partnership aankondigen —  Splunk.

Als integratiespecialist houdt GLO Integration voortdurend haar ogen open voor duurzame partnerships om niet alleen zelf, maar ook om samen met haar klanten, partners en medewerkers doorlopend te innoveren.

GLO Integration is hierbij een officiële reselling partner voor Splunk.

“Splunk turns machine data into answers.”

Waar machine data zich bevindt, komt Splunk in beeld. Splunk heeft een product ontworpen dat real-time data vangt, indexeert en correleert. Downtime voorkomen? Splunk geeft dit tijdig aan met real-time monitoring en proactieve alertheid. Tijdverspilling aan het doorzoeken van logfiles is niet meer nodig. Splunk heeft grensverleggende oplossingen voor vele probleemstellingen. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden.

Met de juiste sturing en strategievorming zal de harmonie tussen integratie en Splunk een toekomstbestendig geheel vormen. Wij geloven sterk in de waarde die Splunk brengt aan ons portfolio. Het zal ons helpen om onze missie te volbrengen: het verbinden van data, systemen en mensen.

Speciaal voor al onze klanten en geïnteresseerden organiseren wij een Lunch & Learn – Get to Know Splunk op donderdag 15 november in onze Rotterdam Office. In deze sessie nemen onze Splunk consultants met u door wat Splunk is, de compatibility met uw huidige integratie en wat de eindeloze mogelijkheden zijn. Wilt u deze bijwonen? Meld u hieronder aan — beperkte plaatsen beschikbaar.

Registreren voor dit event is niet meer mogelijk.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *