Veilig ontsluiten van en inzicht brengen in data

Digitale transformatie is hét thema binnen de overheidssector. Het uitwisselen van data speelt hierbij een belangrijke rol. Volgens onderzoeksbureau Gartner draait het succesvol digitaliseren van de organisatie om het uitbreiden van data, analytische capaciteiten en een data gecentreerde cultuur. GLO Integration helpt organisaties om dit op een veilige en efficiënte manier uit te voeren.

Steeds meer CIO’s en managers realiseren zich dat het van belang is de focus te leggen op een digitale transformatie en data-uitwisseling, waarbij integratie hoger op de agenda’s verschijnt. Het belang van een goede integratieomgeving speelt een cruciale rol bij het uitwisselen van data op een schone, veilige en efficiënte manier. De praktijk laat zien dat een niet doordachte integratieomgeving leidt tot frictie tussen de business en IT. De business wilt snel resultaten bereiken. Vaak ten koste van de robuustheid en schaalbaarheid van de oplossing. Centraal IT wilt standaardisatie en herbruikbaarheid van reeds bestaande koppelingen, wat veel tijd kost.

GLO Integration stelt organisaties in staat om aan de behoeften van zowel business als IT te voldoen. Dit doen wij door middel van het veilig en schoon ontsluiten van data uit (legacy-)systemen en het maken van herbruikbare it-componenten. Daarnaast is het van belang inzicht te creëren in de beschikbare data om de business vlotte toegang te verlenen. Samen met onze partners MuleSoft en Splunk richten wij ons hiermee op schaalbaarheid, self-service, innovatie, kwaliteit en controle.

Gerenommeerd MuleSoft partner

Als gerenommeerd MuleSoft partner in Nederland kunnen wij u helpen uw integratielandschap naar een hoger niveau te tillen. Samen met u en MuleSoft kunnen wij een ‘application network’ tot stand brengen om applicaties, systemen, processen, mensen en organisaties in verbinding te brengen. Dit netwerk biedt ontdekbare, toegankelijke en herbruikbare API’s die geproduceerd en ontworpen zijn vanuit het consumptie-oogpunt. Ze zijn gemakkelijk te beheren met betrekking tot security, schaalbaarheid en performance.  Hierdoor kunt u sneller en makkelijk projecten in productie nemen en vlotter inspelen op de digitale wensen en behoeften op de markt.

Enthousiaste Splunk partner

Met ons partnership met Splunk stellen we organisaties ook in staat om te voldoen aan de behoeften van de business. Door middel van dashboards wordt vlotte toegang en snel inzicht verkregen in de beschikbare data. Hierdoor is de business niet meer afhankelijk van IT en hoeven zij zich niet bezig te houden met de onderliggende systemen. Het product van Splunk kan real-time data vangen, indexeren en correleren. Downtime voorkomen? Splunk geeft dit tijdig aan met real-time monitoring en proactieve alertheid. Tijdverspilling aan het doorzoeken van logfiles is niet meer nodig. De analytische mogelijkheden van Splunk leggen pijnpunten of kansen bloot en bieden handvatten voor het oplossen van problemen.

Wie is GLO Integration?

GLO Integration is meer dan alleen een integratiespecialist. Wij staan voor u klaar als strategisch partner. Met meer dan 18 jaar ervaring in de integratiebranche is er ruime kennis en ervaring opgedaan met SOA, SaaS, API en informatiemanagement en big data.

Illustratie door Tilt Amsterdam. Artikel gepubliceerd in ICT/Overheid (onderdeel van ICT/Magazine) jaargang 5, editie 1, 26-10-2018. Bekijk hier de digitale druk in PDF.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *