,

7 redenen waarom je MuleSoft Summit Amsterdam niet kunt missen

De MuleSoft Summit keert terug naar Amsterdam op dinsdag 14 mei. De wereldwijde MuleSoft Summit-series bieden CTO’s, CIO’s, IT-leiders, architecten en developers hands-on insights, de mogelijkheid om te netwerken en het volgen van breakout sessies om de uitdagingen van het nieuwe digitale tijdperk aan te gaan. Voor jou en je team is dit het bezoekje waard. Ben je hier nog niet helemaal zeker van? Wij hebben alle redenen op een rijtje gezet om de keuze makkelijker te maken.

1. Inspirerende executive keynotes

Of je nou net bekend bent met MuleSoft of al een tijdje klant, de executive keynotes zullen je (blijven) inspireren. Zorg dat je op de voorste rij zit, maak kennis met de visie van MuleSoft en kijk mee naar de product roadmap van het Anypoint Platform™.

2. Ontdek de succesverhalen

MuleSoft is niet voor niets voor de derde opeenvolgende keer benoemd tot leider in het Gartner Magic Quadrant for Full Life Cycle API Management. De vele succesvolle klantcases hebben niet alleen de kracht, maar ook de potentie van MuleSoft bewezen.

3. Leer over MuleSoft tijdens de technische breakout sessies

Voor meer hands-on insights zijn er diverse tracks te volgen. We hebben alle breakout sessies van de dag even op een rijtje gezet.

14:00   –  14:45
Breakout Session Track 1: Anypoint Platform 101
14:00   –  14:45
Breakout session Track 2: Management and monitoring best practices: bridging the observability gap
14:45   –  15:25
Breakout Session Track 1: Anypoint Platform Demo
14:45   –  15:25
Breakout Session Track 2: How to manage applications in heterogeneous IT environments

4. Stel je vragen aan de experts in de MuleSoft partner expo

Benieuwd naar hoe MuleSoft projecten uitgevoerd worden in de praktijk? Alle MuleSoft partner exposanten vind je in de partner expo. Deze experts kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van MuleSoft, de projecten die zij hebben uitgevoerd en de uitdagingen die zij hebben ondervonden.

5. Ga op de foto met Max the Muley

Say cheese!

6. Bewonder de iconische Amsterdome als locatie

Het voormalig Aviodome (avio: lucht, dome: koepel) is maar liefst 24 meter lang, heeft een spandwijdte van 60 meter en ruim 1100 ruitvormige aluminium platen die tijdens de bouw één voor één zijn geplaatst. Het was de eerste geodetische koepel van heel Europa en voor een lange tijd de grootste aluminium koepel ter wereld. Gedemonteerd in 2004 en in 2018 herbouwd als de Amsterdome.

Foto via Amsterdome

7. De netwerkborrel

Na zo’n dag vol informatiestromen van alle kanten, heb je even een moment nodig om bij te komen. Om 15:45 opent de bar. Neem een lekker drankje. De netwerkborrel is begonnen.

Foto via Pexels

Registreer je nu om de MuleSoft Summit niet te missen!

Zijn dit redenen genoeg om dit in je agenda te plannen? Registreer je hier en verzeker jezelf van een ticket voor de MuleSoft Summit Amsterdam!

MuleSoft Summit Amsterdam

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *