GLO Integration bestaat 1 jaar!

Vandaag is het precies een jaar geleden dat wij GLO Integration lanceerden, op 26 april 2018. Met deze rebranding maakte de wereld kennis met GLO Integration. Na maanden van intensieve voorbereidingen, strategiebesprekingen en tientallen sticky notes verder, waren we klaar om te lanceren.

Ready, set, GLO!

Tijdens een uitgebreide presentatie werd het nieuwe GLO gepresenteerd aan alle medewerkers. Een nieuwe huisstijl, nieuwe website en een nieuwe GLO way of working. We smulden van een overheerlijke taart, klokten goedgevulde glazen champagne achterover en pakten de nieuwe GLO merchandise uit. Alles is in de nieuwe kleur: GLO groen. Nieuw, fris en eigentijds. Hier kunnen we wel aan wennen.
Deze feestelijke vreugde hebben we niet alleen binnen het team gehouden. Het sales team is rondgetrokken met overheerlijke cupcakes en is langs geweest bij onze klanten en partners, om dit ook samen met hun te vieren.

MuleSoft Summit

En dan sta je op de MuleSoft Summit als een nieuwe, oude partner. De laatste keer dat we op de MuleSoft Summit stonden, waren we nog GLOMIDCO, maar nu, GLO Integration. De rode kleuren hebben we verruild voor GLO groen. Wat was het gaaf om onze nieuwe logo op de banners te zien staan tussen alle partner exposanten. Tijdens de summit hebben we warme reacties mogen ontvangen op deze transformatie.

Splunk

Een van de spannendste happenings van het afgelopen jaar was de nieuwe partnership met Splunk. In de afgelopen jaren heeft GLO zich neergezet in de markt als de integratie expert. Dus toen CTO Office aankondigde dat we onze horizon gingen verbreden met deze Splunk partnership, waren we allemaal erg enthousiast.

Ter introductie van deze nieuwe partnership hebben we een Lunch & Learn – Get to Know Splunk georganiseerd voor al onze klanten en iedereen die benieuwd is naar Splunk. Met 2 volle sessies, een lekkere lunch en goede discussies zijn we erin geslaagd om er een succes van te maken. Dit hebben we doorgetrokken naar SplunkLive! waar we voor de eerste keer stonden als partner exposant.

Wat kunnen we hier nog meer over zeggen? We like big data and we can not lie.

Stagemarkt HvA

Al jaren begeleidde GLOMIDCO studenten van diverse hogescholen en universiteiten. Velen zijn aangehaakt bij het team en kwamen hier als vaste consultant werken. Educatie en ontwikkeling heeft altijd erg centraal gestaan. GLO Integration hoopt dan ook om in de toekomst deze ambitie voort te zetten en haar kennis uit te blijven dragen.

European Women in Technology

Verrast was onze directeur Nha-Lan Nguyen toen zij benaderd werd om te spreken over haar carrière op European Women in Technology, een conference dat in het teken staat van powervrouwen in de IT-branche. Samen met Laurence Bret-Stern (CRO & CMO, Pipedrive) en Maria Gomez (Head of Technology, ThoughtWorks) spraken zij over hun eigen ervaringen als 3 verschillende generaties vrouwen in de branche. Over hun carrière, de complicaties die zij wel en niet hebben ondervonden en hoopten hierbij andere vrouwen te inspireren.

Afsluiting 2018

De voorbereidingen van de lancering, de lancering zelf en vanaf die voet verder geknald met het team. Daarnaast werd er ook verbouwd aan het kantoor om het om te toveren tot een prettige werkomgeving voor alle medewerkers. We sloten het jaar af met een intieme kerstviering, keken met z’n allen terug op hoe hard we zijn gegroeid en hebben veel geproost. Ook met onze technologische partners wordt het jaar feestelijk afgesloten. Traditiegetrouw brengt het salesteam Vietnamese loempia’s rond en smult deze samen op met onze partners om het jaar af te sluiten.

De marathon

Voor de eerste keer stond het GLO Runners Team klaar voor de startlijn van de AA 1/4 Marathon Rotterdam. Een last-minute aanmelding van het team met amper 8 weken om te trainen. Toch hebben alle deelnemers een mooie tijd neergezet en zijn allemaal binnen de tijd gefinished.

1 jaar

Wat een fantastisch jaar om op terug te kijken. Vanaf de voorbereidingen van de lancering, de lancering zelf en de vele mooie projecten die we hebben mogen realiseren voor verschillende klanten en opdrachtgevers. Op jaar nog meer mooie jaren.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *