Ons aanbod

Integratie anno nu

De nieuwe generatie integratie-specialisten bundelt de krachten van traditionele en moderne integratie-kennis. Om de volgende stap te zetten in het verbinden van data, applicaties en systemen. Om kennis en mensen samen te brengen. Voor de uitdagingen van nu. Zo maken we impact.

Advies

Begeleiding bij het kiezen en realiseren van de integratieoplossing die het beste aansluit op jouw organisatie.

Onze specialisten begeleiden bij het kiezen en realiseren van de integratie-oplossing die het beste aansluit op jouw organisatie. Van applicatie- tot systeem- en netwerkintegraties. Een integratie-oplossing is een strategische keuze en de tekeningen moeten goed zijn voordat de bouw begint. GLO Integration adviseert in zowel de strategie als de architectuur en kan dit ook onafhankelijk doen.

Development

Van ontwerp tot ontwikkeling en van test tot lancering. Wij maken jouw integratie-oplossing werkelijkheid.

Van ontwerp tot ontwikkeling en van test tot lancering. Volledig API Lifecycle Management. Onze specialisten maken jouw integratie-oplossing werkelijkheid en zijn gespecialiseerd in meerdere platformen.

Beheer

Beheer, beveiliging en monitoring van jouw integratie-omgeving, zodat jij je kunt focussen op innovatie en groei.

Onze specialisten zorgen voor volledige ontzorging, zodat jij je kunt focussen op innovatie en groei. Beheer, beveiliging en monitoring van jouw integratie-omgeving.

Kenniscentrum en training

GLO Integration daagt uit tot ontwikkeling en verbinding. Daarom delen we kennis en geven we diverse trainingen.

Als de nieuwe generatie integratie-specialisten dagen we constant uit tot ontwikkeling en verbinding bij iedereen met wie we samenwerken. We delen graag onze kennis. Zowel tijdens sessies, afspraken en trainingen als binnen handbereik in ons kenniscentrum, toegankelijk vanachter je bureau.

Licenties

Als officiële partner van MuleSoft, Splunk en TIBCO verstrekken wij ook licenties.

GLO Integration is een officiële partner en reseller van MuleSoft, Splunk en TIBCO. Daarom verstrekken we ook licenties. We voegen meerwaarde toe aan deze licenties door het volledige pakket te bieden: van advies, tot development en beheer. GLO Integration heeft alles in huis voor jouw integratie-vraagstuk.

GLO Talks

Binnenkort gaan we live met onze eigen webinar serie: GLO Talks

GLO Integration lanceert een nieuw concept: een eigen webinar serie! Binnenkort kun jij elke twee weken een nieuwe video verwachten vol kennis én fun. Meer weten? Lees dan snel verder!

Contact

T: 030 7600 456
F: 030 7600 459
E: info@glo-integration.com

Kom bij ons langs

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland