Advies

Onze specialisten begeleiden bij het kiezen en realiseren van de integratie-oplossing die het beste aansluit op jouw organisatie.

Advies

Onze specialisten begeleiden bij het kiezen en realiseren van de integratie-oplossing die het beste aansluit op jouw organisatie. Van applicatie- tot systeem- en netwerkintegraties. Een integratie-oplossing is een strategische keuze en de tekeningen moeten goed zijn voordat de bouw begint. GLO Integration adviseert in zowel de strategie als de architectuur en kan dit ook platform onafhankelijk doen.

Strategie

Onze management consultants begeleiden bij alle keuzes met betrekking tot de integratiestrategie. We onderzoeken de mogelijkheden, evalueren de huidige strategie en brengen de behoeften van alle betrokken partijen in kaart. Daarnaast beantwoorden we alle strategische vragen. Zo werken we samen aan het versterken van de marktpositie van jouw organisatie.

Architectuur

Onze integratie-architecten geven jouw organisatie een kennis boost op het gebied van integratie-architectuur. Door deze kennis te bundelen met de strategie-specialisten vormen we, op basis van onze ervaring en de vereisten, een duurzaam en toekomstbestendig ontwerp van jouw integratie-platform. Hiermee leggen we de basis voor het development.

 

Heb je vragen of wil je in contact komen met een expert?
T: 030 7600 456
E: info@glo-integration.com

GLO &

Advies

Ontdek meer over ons aanbod

Contact

T: 030 7600 456
F: 030 7600 459
E: info@glo-integration.com

Kom bij ons langs

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland