Beheer

Binnen GLO Integration bieden we onze beheerservice “Managed Services” aan waarbij we de klant ontzorgen op het gebied van technisch platform- en applicatiebeheer. Onze klanten vertrouwen op ons voor het waarborgen van de continuïteit, zodat zij zich kunnen focussen op het innoveren van hun business.

Onze DevOps Engineers zijn experts in ontwikkeling én beheer en weten alles op het gebied van zowel systeem- en netwerk-engineering als integratie. Van technisch applicatie beheer tot het complexe beheer van platformen. Daarnaast zijn we specialisten in probleembeheer en het doorvoeren van wijzigingen. 

Paketten.

GLO Integration biedt haar beheerdiensten aan in drie verschillende vormen, namelijk: on-demand, gemonitord en proactief. Deze vormen worden aangeboden in drie verschillende dienstenpakketten. Met deze pakketten passen wij flexibel onze dienstverlening aan de beheer wensen en eisen van onze klanten aan.

On-Demand Support

Beschikbaarheid Service Desk​

Service Level Management ​

Reactief incidenten, probleem en wijzigingsbeheer op basis van tickets van klant​

Gemonitord Support

Alles van het On-Demand Support pakket

Reactief incidenten, probleem en wijzigingsbeheer op basis van tickets van klant & alerts

Inzicht door middel van dashboards en alerting

Proactief
Support

Alles van het Gemonitord Support pakket

Dagelijkse omgevingscheck

Redenen voor Managed Services.

Vast beheerteam binnen kantoortijden

Gevestigd te Utrecht

Nederlands- en Engelssprekend

Professioneel en klantvriendelijk

ITIL-gebaseerd

Best practices en standaarden uit 21+ jaar ervaring

Beveiliging.

Bij onze specialisten ligt de focus op stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid. GLO Integration beschikt over twee datacenters, in Amsterdam en Utrecht, waar we veilige verbindingen naar kunnen leggen. Zo garanderen we beveiliging, ongeacht de locatie van de integratie-omgeving: in de cloud of fysiek op locatie.

Door middel van proactieve monitoring bieden onze specialisten je nóg beter inzicht in de integratie-omgeving van jouw organisatie. Daarnaast kan jouw organisatie profiteren van onze eigen monitoring- en logging-oplossing.

Meer informatie.

Heb je vragen of wil je liever in contact komen met een expert? Bekijk hier de brochure met informatie over alle diensten en pakketten. Onze beheersdiensten zijn geen one-size-fits-all oplossing, maar worden op maat gemaakt naar de organisatiebehoeften. Wij denken graag met je mee.

Neem contact met ons op:
T: 030 7600 456
E: info@glo-integration.com

GLO &

Beheer

Ontdek meer over ons aanbod

Contact

T: 030 7600 456
F: 030 7600 459
E: info@glo-integration.com

Kom bij ons langs

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland