Development

Van ontwerp tot ontwikkeling en van test tot lancering. Volledig API Lifecycle Management.

Development

Van ontwerp tot ontwikkeling en van test tot lancering. Voor een complete Full Life Cycle API Management. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in meerdere platformen en maken jouw integratie-oplossing werkelijkheid. 

MuleSoft.

Onze gecertificeerde MuleSoft Developers gebruiken MuleSoft om op een efficiënte en gestandaardiseerde manier de integratie-omgeving van jouw organisatie te bouwen. Door koppelingen en API’s te ontwikkelen en op een effectieve manier gebruik te maken van het MuleSoft Anypoint Platform en het API-led Connectivity Model. Daarnaast gebruiken we MuleSoft om te helpen bij het opzetten van een Center for Enablement (C4E).

TIBCO.

Onze gecertificeerde TIBCO Developers gebruiken de verschillende tools van de TIBCO stack om voor jouw organisatie integraties, datavirtualisatie en Master Data Management te realiseren. Dit doen we met behulp van TIBCO’s BusinessWorks, TIBCO Data Virtualisation en TIBCO EBX.

Splunk.

Onze gecertificeerde Splunk Engineers brengen inzicht in jouw organisatie, door data overzichtelijk weer te geven in dashboards. Zodat je ten alle tijden de juiste beslissingen kunt maken, snel de oorzaak van incidenten kunt achterhalen en daar proactief op kunt reageren.

 

Heb je vragen of wil je in contact komen met een expert?
T: 030 7600 456
E: info@glo-integration.com

GLO &

Development

Ontdek meer over ons aanbod

Contact

T: 030 7600 456
F: 030 7600 459
E: info@glo-integration.com

Kom bij ons langs

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland