GLO Talks: onze eigen webinar serie

GLO Integration lanceert een nieuw concept: een eigen webinar serie! Binnenkort kun jij elke twee weken een nieuwe video verwachten vol kennis én fun. Meer weten? Lees dan snel verder!

Ownership, Fun, Impact en Knowlegde (OFIK) zijn binnen GLO Integration de vier pijlers waar wij als bedrijf voor staan. Elk jaar staat in het teken van één van deze waardes – en dit jaar is dat Knowledge. Binnenkort gaan we deze pijler uitlichten in een onwijs leuk concept: de GLO Talks Webinar Series! Kennis opdoen, kennis uitdragen, kennis delen… We kunnen niet wachten tot de webinars live staan!

Elke twee weken een nieuwe dosis kennis 

Elke twee weken zal er een nieuwe aflevering van onze GLO Talks live gaan. De webinars zijn te bekijken op een moment dat het jou uitkomt. Geen eenmalige uitzendingen, geen agenda’s die moeten worden geblokt, maar gewoon op je eigen moment en je eigen tempo genieten van nieuwe kennis. De webinars worden ook beschikbaar gemaakt als podcast. Zo kun je de afleveringen ook luisteren in de auto of tijdens het sporten!

Tipje van de sluier

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Een aantal gastsprekers die hun deelname al hebben bevestigd, zijn Swiss Sense, Rijkswaterstaat en Sligro. Samen zijn we op zoek gegaan naar inspirerende onderwerpen. De studiodagen staan al ingepland.

Meer weten?

Wil je op de hoogte worden gehouden van de GLO Talks en het als eerste horen als er een nieuwe aflevering live staat? Schrijf je dan in via deze link! Je ontvangt van ons dan automatisch een update over de data en inhoud van de webinars.

Wil jij wel op ons podium schitteren?

Ook dat kan! We zouden het onwijs leuk vinden als jij als gastspreker bij ons op de bank jouw inzichten wil delen met de Nederlandse integratie community. Schuif jij bij ons aan? Neem dan contact op met marketing@glo-integration.com. Tot snel!

GLO &

GLO Talks: onze eigen webinar serie

Ontdek meer over ons aanbod

Contact

T: 030 7600 456
F: 030 7600 459
E: info@glo-integration.com

Kom bij ons langs

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland