Vacature: Integratie Architect

Ben jij goed in het vertalen van IT business vraagstukken naar onze IT oplossingen en vice versa? Weet jij hoe je klanten helpt naar oplossingen op een hoger niveau? Wij zoeken een Integratie Architect die ons team komt versterken!

Heb jij jezelf de afgelopen jaren ontwikkeld op alle development en/of operations aspecten van integratie? Kun je ondertussen elke fase van de software development life cycle van een API succesvol uitvoeren, van het maken van API-specificaties tot aan het development en deployen van de applicaties? Merk je dat je meer en meer de behoefte hebt om het grotere plaatje te zien en klanten te helpen oplossingen op een hoger niveau samen te brengen? Dan ben je klaar voor de volgende stap bij GLO Integration als Integratie Architect! 

Wie zijn wij?

Als integratie architect bij GLO Integration werk je samen met zo’n 40 andere collega’s aan de meest impactvolle integratieprojecten bij een breed scala aan (internationale) klanten in verschillende sectoren. Integratie is belangrijker dan ooit en staat op de agenda van iedere CIO van vandaag. GLO kiest er altijd voor om het avontuur aan te gaan met klanten die, net zoals wij, integratie zien als een onderscheidend vermogen, niet als slechts een technische tool, en hier heel enthousiast van worden!   

 • Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat overheidsorganisaties zoals Rijkswaterstaat, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het CAK wendbaarder worden en slimmer met elkaar kunnen samenwerken door middel van een ‘composable’ integratie landschap.  
 • Ook helpen we retail klanten zoals Swiss Sense, Rituals en Sligro hun klanten beter te bedienen middels een API-first strategie om al hun digitale initiatieven te kunnen realiseren.  
 • Daarnaast helpen we klanten zoals ASML en Vopak met volledige migraties van oudere integratieplatformen naar moderne iPaaS oplossingen.  

Naast deze klanten, bedienen wij nog veel meer organisaties in Nederland. Strategische impact kunnen maken bij onze klanten vinden wij heel belangrijk. Op deze manier hebben collega’s van GLO veel plezier in hun werk en voelen zij zich iedere dag trots op de bijdrage die zij leveren.  

Wat ga jij doen? 

 • Je gaat bij GLO aan de slag met het maken van solution architecturen van integratie oplossingen. Je gaat de juiste integratie of platform architecturen maken binnen een veranderend landschap. Denk hierbij aan concepten zoals on-prem, hybride, ‘cloud native’, ‘multi-cloud’, microservices, containerized, SOA, API-Led, Evented API, Service Mesh, Event Mesh, DIH, B2B en BPM. 
 • Je staat business en IT-stakeholders te woord en luistert naar hun functionele en technische wensen en eisen. Op basis hiervan help jij de klant om de usecases om te zetten naar een architectuur plaat. Deze plaat vertelt ons welke systemen er allemaal samenhangen en hoe jij de API architectuur hebt vastgesteld op basis van API-led Connectivity.  
 • Op basis van de solution architectuur kun je de designers ondersteunen met het maken van API-specificaties. Soms kan het zo zijn dat je je teamgenoten helpt met andere aspecten zoals het developen of oplossen van complexe issues.  
 • Je bent in staat om na een tijdje een tech-lead rol op je te nemen bij één van onze klanten. Je stuurt jouw eigen ontwikkel-team aan en neemt verantwoordelijkheid over de kwaliteitseisen welke vastgesteld zijn met jouw klant en de CTOs van GLO.  
 • Je zult als volwaardig gesprekspartner fungeren, waarbij je de klant durft uit te dagen om te innoveren op het gebied van integratie. Je begeleidt de klant aan de hand van de GLO best-practices, om samen tot de beste oplossing te komen. 
 • Als architect ga je continu samen met andere architecten en senioren bij GLO aan de slag met het verbeteren van de GLO architectuur guidelines en way of working. Je deelt jouw kennis en doet kennis op van jouw peers binnen ons “Shared IQ”.  
 • Je blijft jezelf constant ontwikkelen door middel van jouw Persoonlijk Ontwikkelplan (POP). Deze stel je samen met de CTOs op.   

Wie ben jij?

 • Jij kent de digitale uitdagingen van deze tijd en staat te popelen om jouw kennis van het integratiedomein om te zetten naar topadvies voor onze opdrachtgevers, van architectuur tot aan strategische integratie vraagstukken.   
 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO- opleiding in Informatica, System & Network Engineering, Cybersecurity, Business, IT & Management, Technische Bedrijfskunde, Bedrijfsinformatie of een vergelijkbare opleiding.  
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met integratie/middleware producten zoals het MuleSoft Anypoint Platform, TIBCO BusinessWorks, Microsoft Biztalk, APIgee, Dell Boomi, Axway of iets vergelijkbaars.  
 • Je hebt uitgebreide kennis van APIs, JSON, XML, SOAP, SQL, XSLT, REST, RAML/OAS, Messaging, CI/CD, IaC, etc.  
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en herkent de impact van integratieoplossingen op bedrijfsprocessen. 
 • Je bent gepassioneerd over het integratievak en gelooft in life-long learning. 

Wat bieden wij?

Ownership, Fun, Impact en Knowledge (OFIK) zijn binnen GLO Integration de vier pijlers waar wij als bedrijf voor staan. We zijn een jong, ambitieus en technisch team van architecten, developers, beheerders en projectleiders. We maken graag impact en hebben een passie voor het tastbaar maken van integratie. We delen onze kennis graag met elkaar en met de integratie community.  

Bij GLO zijn we met meer dan 40 collega’s die enorm gepassioneerd zijn over integratie. We vergaren constant nieuwe informatie en doen graag ervaring op. We delen deze kennis en ervaring met elkaar in het “GLO Shared IQ”: een virtueel platform waar al onze best practices, guidelines, templates en presentaties samenkomen. Met behulp van het GLO Shared IQ houden we de kwaliteit van alle projecten die GLO oplevert consistent, ongeacht welk projectteam de oplossingen realiseert.  

Zolang de maatregelen gelden, maken wij het online gezellig! Iedere week is er een online vrijdagmiddagborrel en na kwartaalmeetings volgen leuke online teamuitjes. We organiseren ook andere gezellige online get-togethers zoals Bier & Pizza Sessies en Pubquizzen.  

Verder:

 • Je start met een uitgebreide on-boarding en een intensief inwerktraject om GLO te leren kennen en onderdeel te worden van het team. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op, aansluitend op jouw ambitie. 
 • De kans om impact te maken bij de meest interessante klantorganisaties van Nederland. 
 • Een mooi salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling. 
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak. 
 • Een zeer uitgebreid persoonlijk opleidingsbudget, waarbij 1 dag in de 2 weken opgespaard kan worden als studiedag voor jouw eigen persoonlijke ontwikkelingsdoelen.  
 • De mogelijkheid om te werken vanuit huis, bij de klant op kantoor of bij ons op kantoor in Utrecht.  

Join the team! 

 Deel jij onze passie en durf je de uitdaging aan? Let’s G(L)O! Als je vragen hebt over deze vacature of direct wil solliciteren, neem contact op met onze recruiter Marie-Louise Schalij, via recruitment@glo-integration.com of 06-11289445. 

Volgens de AVG wetgeving worden verzonden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

GLO &

Vacature: Integratie Architect

Ontdek meer over ons aanbod

Contact

T: 030 7600 456
F: 030 7600 459
E: info@glo-integration.com

Kom bij ons langs

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland