Vacature: Integratie Specialist

Weet jij werkelijk alles van IT integratie, ben je een kei in het oplossen van complexe IT vraagstukken en wil je graag werken aan projecten die het verschil maken bij onze klanten? Welkom bij GLO Integration!  

Wie zijn wij?  

Als integratie specialist bij GLO Integration werk je samen met zo’n 40 andere collega’s aan de meest impactvolle integratieprojecten bij een breed scala aan (internationale) klanten in verschillende sectoren. Integratie is belangrijker dan ooit en staat op de agenda van iedere CIO van vandaag. GLO kiest er altijd voor om het avontuur aan te gaan met klanten die, net zoals wij, integratie zien als een onderscheidend vermogen, niet als slechts een technische tool, en hier heel enthousiast van worden!  

 • Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat overheidsorganisaties zoals Rijkswaterstaat, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het CAK wendbaarder worden en slimmer met elkaar kunnen samenwerken door middel van een ‘composable’ integratie landschap.  
 • Ook helpen we retail klanten zoals Swiss Sense, Rituals en Sligro hun klanten beter te bedienen middels een API-first strategie om al hun digitale initiatieven te kunnen realiseren.  
 • Daarnaast helpen we klanten zoals ASML en Vopak met volledige migraties van oudere integratieplatformen naar moderne iPaaS oplossingen.  

GLO is niet alleen met bovenstaande klanten het avontuur aangegaan, we werken samen met vele andere organisaties. Strategische impact kunnen maken bij onze klanten vinden wij heel belangrijk. Op deze manier hebben collega’s van GLO veel plezier in hun werk en voelen zij zich iedere dag trots op de bijdrage die zij leveren.   

Wat ga jij doen?  

 • Je gaat bij GLO aan de slag met uitdagende integratieprojecten die passen bij jouw ambities en ervaring. Dit kan variëren van development en design tot aan platform engineering, architectuur en management consulting.  
 • Je zult als volwaardig gesprekspartner fungeren, waarbij je de klant durft uit te dagen om te innoveren op het gebied van integratie. Je begeleidt de klant aan de hand van de GLO best-practices.  
 • Je ontwikkelt mee in implementatietrajecten. Je leert de volledige Software Development Life Cycle naadloos te doorlopen, van design tot aan deployment. Hierbij neem je de GLO development en design guidelines in acht. De meeste van deze implementatietrajecten vinden plaats op het MuleSoft Anypoint Platform.  
 • Je bent in staat om na een tijdje een tech-lead rol op je te nemen bij één van onze klanten. Je stuurt jouw eigen ontwikkel-team aan en neemt verantwoordelijkheid over de kwaliteitseisen welke vastgesteld zijn met jouw klant en de CTOs van GLO. 
 • Je werkt nauw samen met onze sales organisatie en onze midden managers om de klant die jij bedient volledig te ontzorgen en te betrekken bij de GLO community.  
 • Bij GLO hebben we meer dan 40 collega’s die enorm gepassioneerd zijn over integratie en daar constant nieuwe informatie over vergaren en ervaring in opdoen. We delen deze kennis en ervaring met elkaar in het “GLO Shared IQ”: een virtueel platform waar al onze best practices, guidelines, templates en presentaties samenkomen. Op deze manier houden we de kwaliteit van alle projecten die GLO oplevert consistent, ongeacht welk projectteam de oplossingen realiseert.  
 • Je blijft jezelf constant ontwikkelen door middel van jouw Persoonlijk Ontwikkelplan (POP). Deze wordt individueel met jou vastgesteld samen met onze CTOs.    

Wie ben jij?  

 • Jij kent de digitale uitdagingen van deze tijd en staat te popelen om jouw kennis van het integratie domein om te zetten naar topadvies voor onze opdrachtgevers: van hands-on development en architectuur tot aan strategische vraagstukken.  
 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO- opleiding in Informatica, System & Network Engineering, Cybersecurity, Business, IT & Management, Technische Bedrijfskunde, Bedrijfsinformatie of een vergelijkbare opleiding.  
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met integratie/middleware producten zoals het MuleSoft Anypoint Platform, TIBCO BusinessWorks, Microsoft Biztalk, APIgee, Dell Boomi, Axway of iets vergelijkbaars.  
 • Je hebt uitgebreide kennis van APIs, JSON, XML, SOAP, SQL, XSLT, REST, etc.  
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en herkent de impact van integratieoplossingen op bedrijfsprocessen. 
 • Je bent gepassioneerd over het integratie vak en gelooft in life-long learning. 

Wat bieden wij?  

Ownership, Fun, Impact en Knowledge (OFIK) zijn binnen GLO Integration de vier pijlers waar wij als bedrijf voor staan. We zijn een jong, ambitieus en technisch team van architecten, developers, beheerders en projectleiders. We maken graag impact en hebben een passie voor het tastbaar maken van integratie. We delen onze kennis graag met elkaar en met de integratie community.  

Zolang de maatregelen gelden, maken wij het online gezellig! Iedere week is er een online vrijdagmiddagborrel en na kwartaalmeetings volgen leuke online teamuitjes. We organiseren ook andere gezellige online get-togethers zoals Bier & Pizza Sessies en Pubquizzen.  

Verder:

 • Je start met een uitgebreide on-boarding en een intensief inwerktraject om GLO te leren kennen en onderdeel te worden van het team. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op, aansluitend op jouw ambitie. 
 • De kans om impact te maken bij de meest interessante klantorganisaties van Nederland. 
 • Een mooi salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling. 
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak. 
 • Een zeer uitgebreid persoonlijk opleidingsbudget, waarbij 1 dag in de 2 weken opgespaard kan worden als studiedag voor jouw eigen persoonlijke ontwikkelingsdoelen.  
 • De mogelijkheid om te werken vanuit huis, bij de klant op kantoor of bij ons op kantoor in Utrecht.  

Join the team!

Deel jij onze passie en durf je de uitdaging aan? Let’s G(L)O!   

Als je vragen hebt over deze vacature of direct wil solliciteren, neem contact op met onze recruiter Marie-Louise Schalij, via recruitment@glo-integration.com of  06-11289445. 

Volgens de AVG wetgeving worden verzonden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd. 

 

GLO &

Vacature: Integratie Specialist

Ontdek meer over ons aanbod

Contact

T: 030 7600 456
F: 030 7600 459
E: info@glo-integration.com

Kom bij ons langs

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland