Vacature: Integration architect

Ben jij goed in het vertalen van IT business vraagstukken naar onze IT oplossingen en vice versa? Wij zoeken een Integration Architect die ons team komt versterken!

Wat ga je doen?

Binnen het team van GLO Integration ben jij degene die de verschillende partijen samenbrengt. Richting onze klanten kun jij complexe vraagstukken als geen ander versimpelen en onze technische oplossingen uitleggen. Je analyseert, adviseert en werkt nauw samen met het team van GLO. Een discussie met de klant ga je niet uit de weg. Je durft de klant uit te dagen om te innoveren!

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren integratiespecialist. Je hebt ervaring opgebouwd met verschillende middleware platformen en jouw kennis reikt verder dan alleen het integratiedomein. Jouw passie uit zich in het leveren van topadvies aan onze klanten. Daarnaast vind je het leuk om als mentor onze junioren te begeleiden, zodat zij net als jij een leider in het vakgebied kunnen worden! Verder vinden we het fijn als je voldoet aan onderstaande eisen:

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfsinformatica – of een vergelijkbare opleiding met informatica onderdelen.
 • Je hebt recente ervaring binnen een vergelijkbare functie met het uitwerken van complexe vraagstukken, zowel op conceptueel als technisch niveau.
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT architecturen, integratie en methodologieën.
 • Je hebt kennis van en ervaring met producten als Oracle SOA Suite, TIBCO BusinessWorks™, MuleSoft Anypoint Platform™, WSO2 en Software AG webMethods.
 • Je hebt kennis van en ervaring met XML, SOAP, WSDL, SQL, XSLT, REST, JSON etc.
 • Je bent een echte teamplayer en een verbindende factor binnen organisaties.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden bij jou?

GLO Integration biedt jou de uitdaging om als Integration Architect te werken aan complexe business vraagstukken en deze te vertalen naar technische IT oplossingen. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. We stellen samen jouw persoonlijke ontwikkelingsplan op en je kunt via GLO diverse technische certificaten behalen. Je gaat – samen met jouw collega’s – aan de slag met de meest toffe projecten.

Bij GLO heerst een vriendschappelijke werksfeer. Naast werk hebben wij met elkaar gezellige get-togethers als Bier & Pizza sessies of GLO Pub Quizzes, organiseren we bowling toernooien en hebben we vele tafelvoetbal breaks!

Verder bieden we:

 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Een kantoor in Utrecht met een uitstekende verbinding met de auto en het OV.
 • Een groot en divers klantportfolio en een breed scala aan projecten.

Wie zijn wij?

Gevormd door de passie voor het vak en uitgegroeid tot dé specialist van de toekomst. GLO Integration heeft met meer dan 20 jaar ervaring een antwoord op elk vraagstuk door de combinatie van traditionele en moderne integratiekennis. We adviseren, creëren, beheren en brengen samen. We maken impact en delen kennis. Wij zijn de nieuwe generatie integratie specialisten. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij met de meest innovatieve technologieën als MuleSoft, TIBCO en Splunk.

Ons team bestaat uit een grote groep jonge consultants. We halen allemaal energie uit het oplossen van de meest complexe vraagstukken bij onze klanten. We werken als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland, Vopak, Swiss Sense en MainFlow zijn maar een paar voorbeelden van klanten voor wie wij een strategische partner zijn voor de digitale strategieën.

En of we dan heel individueel te werk gaan? Zeker niet! Vaak zit je samen met een collega GLO’er bij een klant. Zo heb je altijd een collega bij je om even mee te sparren of te overleggen. De vrijdagen zijn we graag met zijn allen op ons kantoor in Utrecht en denken we gezamenlijk na over onze klanten.

Join the team!

Dus… Ben jij de Integration Architect die wij zoeken en durf je de uitdaging aan? Let’s go! Als je vragen hebt over deze vacature óf natuurlijk direct wil solliciteren, kun je je vraag of CV en motivatie mailen naar recruitment@glo-integration.com. Je mag ook altijd bij ons langskomen voor een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat al klaar!

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Bij geen verder vervolg van de sollicitatieprocedure worden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

GLO &

Vacature: Integration architect

Contact

T: 030 7600 456
F: 030 7600 459
E: info@glo-integration.com

Kom bij ons langs

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland