Cases

Vacature: TIBCO developer

Heb jij affiniteit met middleware en ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws: die uitdaging kun je bij ons vinden! Wij zoeken namelijk een TIBCO Developer.

Wat ga je doen?

Als TIBCO Developer bij GLO Integration krijg jij de mogelijkheid om je expertise in te zetten binnen projecten bij verschillende topondernemingen in Nederland. Je komt bij veel organisaties over de vloer en zorgt ervoor dat hun integratie en big data wensen vervuld worden. Dit doe je door voornamelijk zelf aan de knoppen te zitten, maar je bent ook in staat om de klant vanuit een business perspectief te adviseren.

Wie ben je?

Jij bent iemand die enige ervaring heeft met een gangbaar middleware product als TIBCO BusinessWorks™ en daardoor weet dat je hier affiniteit mee hebt. Maar… Je bent nog niet daar waar je wil zijn, dus je zoekt een plek waar je je kennis kunt verbreden.

Verder vinden we het fijn als je aan de volgende punten voldoet:

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfsinformatie of een vergelijkbare opleiding met informatica onderdelen.
 • Je hebt minimaal 1,5 jaar ervaring met gangbaar middleware product als MuleSoft Anypoint Platform™, TIBCO BusinessWorks™ en Microsoft BizTalk.
 • Je hebt kennis van en ervaring met XML, SOAP, WSDL, SQL, XSLT, REST, JSON etc.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en herkent bedrijfsprocessen.
 • Je bent leergierig en wil graag je kennis verbreden door o.a. bij onze klanten verschillende projecten uit te voeren.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

GLO Integration biedt jou de mogelijkheid om je als TIBCO Developer verder te ontwikkelen tot een expert binnen het vakgebied. Dit doe je door vooral veel te doen en projecten voor onze klanten uit te voeren. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Je start bij ons met een intensieve training, waarna je als MuleSoft of TIBCO developer hands-on ervaring gaat opdoen tijdens projecten bij onze klanten. Op langere termijn kun je doorgroeien tot projectleider en architect. We stellen samen jouw persoonlijke ontwikkelingsplan op, waarin we jouw groeipad faciliteren. Ook kun je bij ons verschillende technische certificaten behalen. Zo stellen wij jou in staat een leider te worden in jouw vakgebied.

Bij GLO heerst een vriendschappelijke werksfeer. Naast werk hebben wij met elkaar gezellige get-togethers als Bier & Pizza sessies of GLO Pub Quizzes, organiseren we bowling toernooien en hebben we vele tafelvoetbal breaks!

Verder bieden we:

 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Een kantoor in Utrecht met een uitstekende verbinding met de auto en het OV.
 • Een groot en divers klantportfolio en een breed scala aan projecten.

Wie zijn wij?

Gevormd door de passie voor het vak en uitgegroeid tot dé specialist van de toekomst. GLO Integration heeft met meer dan 20 jaar ervaring een antwoord op elk vraagstuk door de combinatie van traditionele en moderne integratiekennis. We adviseren, creëren, beheren en brengen samen. We maken impact en delen kennis. Wij zijn de nieuwe generatie integratie specialisten. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij met de meest innovatieve technologieën als MuleSoft, TIBCO en Splunk.

Ons team bestaat uit een grote groep jonge consultants. We halen allemaal energie uit het oplossen van de meest complexe vraagstukken bij onze klanten. We werken als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland, Vopak, Swiss Sense en MainFlow zijn maar een paar voorbeelden van klanten voor wie wij een strategische partner zijn voor de digitale strategieën.

En of we dan heel individueel te werk gaan? Zeker niet! Vaak zit je samen met een collega GLO’er bij een klant. Zo heb je altijd een collega bij je om even mee te sparren of te overleggen. De vrijdagen zijn we graag met zijn allen op ons kantoor in Utrecht en denken we gezamenlijk na over onze klanten.

Join the team!

Dus… Ben jij de juiste persoon voor deze vacature en durf je de uitdaging aan? Let’s go! Als je vragen hebt over deze vacature óf natuurlijk direct wil solliciteren, kun je je vraag of CV en motivatie mailen naar recruitment@glo-integration.com. Je mag ook altijd bij ons langskomen voor een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat al klaar!

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Bij geen verder vervolg van de sollicitatieprocedure worden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

GLO &

Vacature: TIBCO developer

Contact

T: 030 7600 456
F: 030 7600 459
E: info@glo-integration.com

Kom bij ons langs

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland