Vacature: Traineeship integratie consultant

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar dé kickstart van jouw carrière? Zoek je een toffe uitdaging op het gebied van BPM, API’s en Business Intelligence? Zoek dan niet verder en start bij GLO Integration als trainee integratie consultant!

Wat ga je doen?

Als Trainee bij GLO Integration word je opgeleid tot junior integratie consultant. Je krijgt de mogelijkheid om je expertise in te zetten binnen projecten bij verschillende topondernemingen in Nederland. Je zult nauw betrokken zijn bij het leveren van kennis, oplossingen en advies richting onze klanten, maar ook aan collega’s. Je komt veel bij klanten over de vloer en zorgt ervoor dat hun wensen vervuld worden op het gebieden proces-, systeem- en data-integratie. Hiermee draag jij bij aan de totstandkoming van diverse SOA, BPM of CEP implementaties bij onze klanten.

Het traineeship

Je begint je traineeship met een kennismaking. En dan bedoelen we niet alleen de mensen van GLO, maar ook alle tools die wij gebruiken. Van hieruit kun jij kiezen welk platform jouw interesse heeft en waarin je je verder wil gaan specialiseren. Na het afronden van je traineeship ga je als junior integratie consultant hands-on ervaring opdoen tijdens projecten bij klanten. Op langere termijn kun je doorgroeien tot senior consultant, projectleider of IT architect. We stellen samen jouw persoonlijke ontwikkelingsplan op waarin we jouw groeipad faciliteren. Ook kun je verschillende technische certificaten behalen. Zo stellen wij jou in staat een leider te worden in jouw vakgebied!   

Wie ben je?

Bij het zoeken naar vacatures ben je al veel tegengekomen waar een minimaal aantal jaar ervaring wordt gezocht. Wij doen dat net even anders: wij zoeken juist iemand die net is afgestudeerd en dus maximaal twee jaar werkervaring heeft opgedaan! Verder vinden we het fijn als je aan de volgende punten voldoet:

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfsinformatie of een vergelijkbare opleiding met informatica onderdelen.
 • Je hebt affiniteit met IT
 • Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van API, SOA, B2B en BPM.
 • Je bent leergierig, gemotiveerd en ambitieus.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en je herkent bedrijfsprocessen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een prettige, vriendschappelijke werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We werken hard, maar daarnaast hebben we ook regelmatig gezellige get-togethers als Bier & Pizza sessies of GLO Pub Quizzes, organiseren we bowling toernooien en hebben we vele tafelvoetbal breaks!

Verder bieden we:

 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Een kantoor in Utrecht met een uitstekende verbinding met de auto en het OV.
 • Een groot en divers klantportfolio en een breed scala aan projecten.

Wie zijn wij?

Gevormd door de passie voor het vak en uitgegroeid tot dé specialist van de toekomst. GLO Integration heeft met meer dan 20 jaar ervaring een antwoord op elk vraagstuk door de combinatie van traditionele en moderne integratiekennis. We adviseren, creëren, beheren en brengen samen. We maken impact en delen kennis. Wij zijn de nieuwe generatie integratie specialisten. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij met de meest innovatieve technologieën als MuleSoft, TIBCO en Splunk.

Ons team bestaat uit een grote groep jonge consultants. We halen allemaal energie uit het oplossen van de meest complexe vraagstukken bij onze klanten. We werken als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland, Vopak, Swiss Sense en MainFlow zijn maar een paar voorbeelden van klanten voor wie wij een strategische partner zijn voor de digitale strategieën.

En of we dan heel individueel te werk gaan? Zeker niet! Vaak zit je samen met een collega GLO’er bij een klant. Zo heb je altijd een collega bij je om even mee te sparren of te overleggen. De vrijdagen zijn we graag met zijn allen op ons kantoor in Utrecht en denken we gezamenlijk na over onze klanten.

Join the team!

Dus… Ben jij de juiste persoon voor ons traineeship en durf je de uitdaging aan? Let’s go! Als je vragen hebt over deze vacature óf natuurlijk direct wil solliciteren, kun je je vraag of CV en motivatie mailen naar recruitment@glo-integration.com. Je mag ook altijd bij ons langskomen voor een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat al klaar!

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Bij geen verder vervolg van de sollicitatieprocedure worden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

GLO &

Vacature: Traineeship integratie consultant

Contact

T: 030 7600 456
F: 030 7600 459
E: info@glo-integration.com

Kom bij ons langs

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland