VACATURE

DevOps Engineer / Technisch Applicatiebeheerder

Locatie: Utrecht | Uren: 40 uur

Wij zoeken een DevOps Engineer die niet kan wachten om de afdeling op te zetten en uit te bouwen. Zin in een mooie uitdaging? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als DevOps Engineer zorg jij voor de continuïteit van de middleware-omgeving van meerdere klanten van GLO Integration. Je bent verantwoordelijk voor het technisch ontwerp, configuratie- en versiebeheer van de services, servicebeschrijvingen en de sources van de ESB-adapters.

Ook de testbegeleiding, het onderhoud en ondersteunen van de ketentesten vallen binnen jouw domein. Het is aan jou om er zorg voor te dragen dat de infrastructuur voldoet aan de gestelde normen en standaarden. Je maakt gedetailleerde probleemanalyses, reproducties en onderzoekt storingen. Mogelijk conflicterende belangen kun jij juist inschatten en je behartigt hierbij de positie van de klant en GLO Integration.

Wat wij jou bieden

GLO Integration biedt jou de uitdaging om als DevOps Engineer te helpen de afdeling op te zetten, vorm te geven en verder uit te bouwen!

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Je start bij ons met een interne training, waarna je hands-onervaring gaat opdoen tijdens projecten bij klanten. Op langere termijn kunt je doorgroeien totprojectleider, teamleider of software architect. We stellen samen jouw persoonlijke ontwikkelingsplan op waarin we jouw groeipad faciliteren en is het mogelijk om verschillende technische certificeringen te behalen. Zo stellen wij jou in staat een leider te worden in jouw vakgebied.

Er heerst een vriendschappelijke werksfeer en naast werken hebben wij met elkaar ook gezellige get-togethers zoals bier & pizza sessies, sporten, gamen, karten, bowlingtoernooien en vele tafelvoetbal breaks!

Verder bieden we:

 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke bonusregeling

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen of verkopen

 • Een laptop en telefoon van de zaak

 • Kantoren in Utrecht en Rotterdam met uitstekende verbinding met de auto en het OV

 • Een groot en divers klantportfolio en scala aan projecten

Wie we zoeken

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfsinformatica, of een vergelijkbare opleiding met informaticaonderdelen

 • Recente ervaring binnen een vergelijkbare functie

 • Kennis van systeemintegratie en Enterprise Service Bus is een pré

 • Basiskennis van Windows OS en Linux

 • Je krijgt een kick van troubleshooting, bent een hands-on teamplayer, pro-actief en leergierig

 • Je hebt inzicht in bedrijfsprocessen en IT-toepassingen

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Over GLO Integration

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van middleware, API management en big data. Vanuit onze kantoren in Utrecht en Rotterdam werken wij met de meest vooruitstrevende technologieëen zoals MuleSoft, TIBCO en Splunk. Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland en Vopak zijn slechts enkele voorbeelden van klanten voor wie GLO Integration staat als een strategische partner voor hun digitale strategieën.

Ben jij een match en durf jij deze uitdaging aan? Join the team!

Heb je vragen over deze vacature of wil je hierop reageren? Mail dan je vraag of CV + motivatie naar recruitment@glo-integration.com. Of kom bij ons langs voor een vrijblijvende kennismaking! De koffie staat al klaar.

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Bij geen verder vervolg van de sollicitatieprocedure worden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

Waarom GLO Integration?

GLO Integration heeft de missie om mensen in verbinding te brengen met data, applicaties en systemen. Zodat zij kunnen bouwen aan iets groots. Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste consultants met een passie voor techniek, met in het bijzonder: IT integratie. Deze passie en kennis willen we delen met de wereld. Samen zetten wij ons in voor het groeipad en succes van onze werknemers, partners en klanten.

© Copyright - GLO Integration