VACATURE

DevOps Engineer / Technisch Applicatiebeheerder

Locatie: Utrecht | Uren: 40 uur

Als DevOps Engineer zorg jij voor de continuïteit van de middleware-omgeving van meerdere klanten van GLO Integration te Utrecht. Je bent verantwoordelijk voor het technisch ontwerp, configuratie- en versiebeheer van de services, servicebeschrijvingen en de sources van de ESB-adapters.

Ook de testbegeleiding, het onderhoud en ondersteunen van de ketentesten vallen binnen jouw domein. Het is aan jou om er zorg voor te dragen dat de infrastructuur voldoet aan de gestelde standaarden en normen. Je maakt gedetailleerde probleemanalyses, reproducties en onderzoekt storingen. Mogelijk conflicterende belangen kun jij juist inschatten en je behartigt hierbij de positie van de klant en GLO Integration.

Wie we zoeken

Van nature ben je een troubleshooter. Hier haal jij je energie uit. Je hebt inzicht in bedrijfsprocessen en IT-toepassingen. Daarnaast ben je een hands-on teamplayer, pro-actief en leergierig.

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfsinformatica of vergelijkbare opleiding met informaticaonderdelen

 • Recente ervaring binnen een vergelijkbare functie

 • Kennis van systeemintegratie en Enterprise Service Bus is een pré

 • Basiskennis van Windows OS en Linux

 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Wat we bieden

GLO Integration biedt jou de uitdaging om als DevOps Engineer te helpen de afdeling op te zetten, vorm te geven en verder uit te bouwen! We beiden je een prettige werkplek aan waarin je zult samenwerken met de besten uit het vak. Er heerst een vriendschappelijke werksfeer en naast werken ondernemen wij ook gezellige get-togethers.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Je start bij ons met een interne training. Hierna heb je de mogelijkheid om meerdere te volgen voor de ontwikkeling van jouw skills. Van het behalen van technische certificeringen tot aan hands-on ervaringen opdoen tijdens projecten. Wanneer je klaargestoomd bent, zijn er doorgroeimogelijkheden tot projectleider, teamleider of software architect.

 • Een prettige werkplek met een vriendschappelijke werksfeer

 • Laptop en telefoon van de zaak

 • Kantoren in Utrecht en Rotterdam met uitstekende verbinding met de auto en het ov

 • Een interne training en de mogelijkheid om meerdere te volgen

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-uur) met de mogelijkheid om meer te kopen of verkopen

 • Marktconform salaris; met ruimte voor ontwikkeling

 • Een divers klantportfolio en scala aan projecten

Wie we zijn

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van middleware, API Management en Big Data. Wij ontfermen ons over de verfijning van de integratie architecturen van onze klanten. Dit doen wij met de meest innovatieve technologieën zoals MuleSoft Software, TIBCO Software en Splunk.

Zie jij jezelf hierin en durf jij deze uitdaging aan? Join the team!

Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland en Vopak zijn slechts enkele voorbeelden van klanten voor wie GLO Integration staat als een strategische partner voor hun digitale strategieën.

Solliciteer naar deze vacature! Mail je CV + motivatie naar recruitment@glo-integration.com of dien een terugbelverzoek in.

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Bij geen verder vervolg van de sollicitatieprocedure worden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

Waarom GLO Integration?

GLO Integration heeft de missie om mensen in verbinding te brengen met data, applicaties en systemen. Zodat zij kunnen bouwen aan iets groots. Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste consultants met een passie voor techniek, met in het bijzonder: IT integratie. Deze passie en kennis willen we delen met de wereld. Samen zetten wij ons in voor het groeipad en succes van onze werknemers, partners en klanten.