VACATURE

Integration Architect

Locatie: Utrecht | Uren: 40 uur

Ben jij goed in het vertalen van IT businessvraagstukken naar onze IT oplossingen en vice versa? Wij zoeken een Integration Architect die ons team komt versterken!  

Wat ga je doen?

Binnen het team van GLO Integration ben jij degene die partijen samenbrengt. Richting onze klanten kun jij als geen ander complexe vraagstukken vereenvoudigen en onze technische oplossingen uitleggen. Je analyseert, adviseert en werkt nauw samen met het GLO Integration team.Een discussie met de klant ga je niet uit de weg en je durft hen uit te dagen om te innoveren!

Wat we jou bieden

GLO Integration biedt jou de uitdaging om als Integration Architect te werken aan complexe businessvraagstukken en deze te vertalen naar technische IT oplossingen.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. We stellen samen jouw persoonlijke ontwikkelingsplan op en je kunt via GLO verschillende technische certificeringen behalen. Je gaat aan de slag met de meest toffe projecten en werkt samen met de consultants van GLO Integration.

Er heerst een vriendschappelijke werksfeer en naast werken hebben wij met elkaar ook gezellige get-togethers, zoals bier & pizza sessies, sporten, gamen, karten, bowlingtoernooien en vele tafelvoetbal breaks!

Verder bieden we:

 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke bonusregeling

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen of verkopen

 • Een laptop en telefoon van de zaak

 • Kantoren in Utrecht en Rotterdam met uitstekende verbinding met de auto en het OV

 • Een groot en divers klantportfolio en scala aan projecten

Wie we zoeken

Je bent een ervaren integratiespecialist. Je hebt vele jaren ervaring met verschillende middleware platformen en jouw kennis reikt verder dan enkel het integratiedomein. Jouw passie uit zich in het leveren van topadvies aan onze klanten. Ook vind je het leuk om als mentor onze junioren te begeleiden, zodat zij net zoals jij, een leider in het vakgebied kunnen worden.

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfsinformatica, of een vergelijkbare opleiding met informaticaonderdelen

 • Recente ervaring binnen een vergelijkbare functie met het uitwerken van complexe vraagstukken, zowel op conceptueel als technisch niveau

 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT architecturen, integratie en methodologieën

 • Kennis van en ervaring van producten zoals: Oracle SOA Suite, TIBCO BusinessWorks™, MuleSoft Anypoint Platform™, WSO2 en Software AG webMethods

 • Je hebt kennis van en ervaring met: XML, SOAP, WSDL, SQL, XSLT, REST, JSON etc.

 • Je bent een echte teamplayer en een verbindende factor binnen organisaties

 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Over GLO Integration

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van middleware, API management en big data. Vanuit onze kantoren in Utrecht en Rotterdam werken wij met de meest vooruitstrevende technologieëen zoals MuleSoft, TIBCO en Splunk.

Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland en Vopak zijn slechts enkele voorbeelden van klanten voor wie GLO Integration staat als een strategische partner voor hun digitale strategieën.

Ben jij een match en durf jij deze uitdaging aan? Join the team!

Heb je vragen over deze vacature of wil je hierop reageren? Mail dan je vraag of CV + motivatie naar recruitment@glo-integration.com. Of kom bij ons langs voor een vrijblijvende kennismaking! De koffie staat al klaar.

Solliciteer naar deze vacature! Mail je CV + motivatie naar recruitment@glo-integration.com of dien een terugbelverzoek in.

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Bij geen verder vervolg van de sollicitatieprocedure worden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

Waarom GLO Integration?

GLO Integration heeft de missie om mensen in verbinding te brengen met data, applicaties en systemen. Zodat zij kunnen bouwen aan iets groots. Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste consultants met een passie voor techniek, met in het bijzonder: IT integratie. Deze passie en kennis willen we delen met de wereld. Samen zetten wij ons in voor het groeipad en succes van onze werknemers, partners en klanten.

© Copyright - GLO Integration