VACATURE

MuleSoft Developer

Locatie: Utrecht | Uren: 40 uur

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging en heb je affiniteit met middleware? Ga aan de slag als MuleSoft Developer bij GLO Integration!

Als MuleSoft Developer bij GLO Integration krijg jij de mogelijkheid om je expertise in te zetten binnen projecten bij verschillende topondernemingen in Nederland. Je komt bij veel organisaties over de vloer en zorgt ervoor dat hun integratie en big data wensen vervuld worden. Dit doe je voornamelijk door zelf aan de knoppen te zitten, maar je bent ook in staat om de klant vanuit een business perspectief te adviseren.

Wie we zoeken

Je hebt affiniteit met middleware en wilt jezelf hier meer in verdiepen. Je bent leergierig en wilt graag je kennis verbreden door o.a. bij diverse klanten verschillende projecten uit te voeren. 

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfsinformatica of vergelijkbare opleiding met informaticaonderdelen

 • Minimaal 1,5 jaar kennis van en ervaring van een gangbaar middleware product zoals: MuleSoft Anypoint Platform™, TIBCO BusinessWorks™, Microsoft BizTalk

 • Je hebt kennis van en ervaring met: XML, SOAP, WSDL, SQL, XSLT, REST, JSON etc.

 • Een sterk analytisch vermogen en je herkent bedrijfsprocessen

 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Wat we bieden

GLO Integration biedt jou een prettige werkplek aan waarin je zult samenwerken met de besten uit het vak. Er heerst een vriendschappelijke werksfeer en naast werken ondernemen wij ook gezellige get-togethers.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Je start bij ons met een interne training. Hierna heb je de mogelijkheid om meerdere te volgen voor de ontwikkeling van jouw skills. Van het behalen van technische certificeringen tot aan hands-on ervaringen opdoen tijdens projecten. Wanneer je klaargestoomd bent, zul je aan de slag gaan als MuleSoft Developer met doorgroeimogelijkheden tot projectleider en architect.

 • Een prettige werkplek met een vriendschappelijke werksfeer

 • Laptop en telefoon van de zaak

 • Kantoren in Utrecht en Rotterdam met uitstekende verbinding met de auto en het ov

 • Een interne training en de mogelijkheid om meerdere te volgen

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-uur) met de mogelijkheid om meer te kopen of verkopen

 • Marktconform salaris; met ruimte voor ontwikkeling

 • Een divers klantportfolio en scala aan projecten

Wie we zijn

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van middleware, API Management en Big Data. Wij ontfermen ons over de verfijning van de integratie architecturen van onze klanten. Dit doen wij met de meest innovatieve technologieën zoals MuleSoft Software, TIBCO Software en Splunk.

Zie jij jezelf hierin en durf jij deze uitdaging aan? Join the team!

Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland en Vopak zijn slechts enkele voorbeelden van klanten voor wie GLO Integration staat als een strategische partner voor hun digitale strategieën.

Solliciteer naar deze vacature! Mail je CV + motivatie naar recruitment@glo-integration.com of dien een terugbelverzoek in.

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Bij geen verder vervolg van de sollicitatieprocedure worden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

Waarom GLO Integration?

GLO Integration heeft de missie om mensen in verbinding te brengen met data, applicaties en systemen. Zodat zij kunnen bouwen aan iets groots. Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste consultants met een passie voor techniek, met in het bijzonder: IT integratie. Deze passie en kennis willen we delen met de wereld. Samen zetten wij ons in voor het groeipad en succes van onze werknemers, partners en klanten.