VACATURE

Senior Integratie Consultant

Locatie: Utrecht | Uren: 40 uur

Ben jij een ervaren professional op het gebied van business process management, integratieoplossingen en big data? Zoek dan niet verder. Ga de uitdaging aan om de klanten van GLO Integration te adviseren en begeleiden in implementaties en innovatieprocessen!

Wat ga je doen?

Als Senior Integratie Consultant leid jij de klant als volwaardig gesprekspartner naar de beste oplossing voor het koppelen van zeer uiteenlopende systemen. Onze klanten adviseer je op het gebied van IT integratie best-practices en innovatie. Je analyseert, adviseert en werkt nauw samen met het GLO Integration team.Een discussie met de klant ga je niet uit de weg en je durft hen uit te dagen om te innoveren!

Wat we jou bieden

GLO Integration biedt jou de uitdaging om als Senior Integratie Consultant onze service naar klanten hoog te houden en hun innovatieprocessen naar een next level te tillen.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Je start bij ons met een interne training, waarna je als MuleSoft of TIBCO developer hands-on ervaring gaat opdoen tijdens projecten bij klanten. Op langere termijn kunt je doorgroeien tot projectleider en architect. We stellen samen jouw persoonlijke ontwikkelingsplan op waarin we jouw groeipad faciliteren en is het mogelijk om verschillende technische certificeringen te behalen. Zo stellen wij jou in staat een leider te worden in jouw vakgebied.

Er heerst een vriendschappelijke werksfeer en naast werken hebben wij met elkaar ook gezellige get-togethers, zoals bier & pizza sessies, sporten, gamen, karten, bowlingtoernooien en vele tafelvoetbal breaks!

Verder bieden we:

 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke bonusregeling

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen of verkopen

 • Een laptop en telefoon van de zaak

 • Kantoren in Utrecht en Rotterdam met uitstekende verbinding met de auto en het OV

 • Een groot en divers klantportfolio en scala aan projecten

Wie we zoeken

Je bent een ervaren integratiespecialist. Je hebt vele jaren ervaring met verschillende middleware platformen en jouw kennis reikt verder dan enkel het integratiedomein. Jouw passie uit zich in het leveren van topadvies aan onze klanten. Ook vind je het leuk om als mentor onze junioren te begeleiden, zodat zij net zoals jij, een leider in het vakgebied kunnen worden.

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfsinformatica, of een vergelijkbare opleiding met informaticaonderdelen

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als integratie consultant

 • Minimaal 5 jaar kennis van een gangbaar middleware product zoals: MuleSoft Anypoint Platform™, TIBCO BusinessWorks™, Microsoft BizTalk

 • Je hebt kennis van en ervaring met XML, SOAP, WSDL, SQL, XSLT, REST, JSON

 • Een sterk analytisch vermogen en je herkent bedrijfsprocessen

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Over GLO Integration

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van middleware, API management en big data. Vanuit onze kantoren in Utrecht en Rotterdam werken wij met de meest vooruitstrevende technologieëen zoals MuleSoft, TIBCO en Splunk.

Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland en Vopak zijn slechts enkele voorbeelden van klanten voor wie GLO Integration staat als een strategische partner voor hun digitale strategieën.

Ben jij een match en durf jij deze uitdaging aan? Join the team!

Heb je vragen over deze vacature of wil je hierop reageren? Mail dan je vraag of CV + motivatie naar recruitment@glo-integration.com. Of kom bij ons langs voor een vrijblijvende kennismaking! De koffie staat al klaar.

Solliciteer naar deze vacature! Mail je CV + motivatie naar recruitment@glo-integration.com of dien een terugbelverzoek in.

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Bij geen verder vervolg van de sollicitatieprocedure worden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

Waarom GLO Integration?

GLO Integration heeft de missie om mensen in verbinding te brengen met data, applicaties en systemen. Zodat zij kunnen bouwen aan iets groots. Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste consultants met een passie voor techniek, met in het bijzonder: IT integratie. Deze passie en kennis willen we delen met de wereld. Samen zetten wij ons in voor het groeipad en succes van onze werknemers, partners en klanten.

© Copyright - GLO Integration