VACATURE

TIBCO Developer

Locatie: Utrecht | Uren: 40 uur

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging en heb je affiniteit met middleware? Ga aan de slag bij GLO Integration als TIBCO Developer!

Als TIBCO Developer bij GLO Integration krijg jij de mogelijkheid om je expertise in te zetten binnen projecten bij verschillende topondernemingen in Nederland. Je komt bij veel organisaties over de vloer en zorgt ervoor dat hun integratie en big data wensen vervuld worden. Dit doe je voornamelijk door zelf aan de knoppen te zitten, maar je bent ook in staat om de klant vanuit een business perspectief te adviseren.

Wat we bieden

GLO Integration biedt jou de mogelijkheid om je als TIBCO Developer verder te ontwikkelen tot een expert binnen het vakgebied door projecten voor onze klanten uit te voeren.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Je start bij ons met een interne training, waarna je als TIBCO Developer hands-on ervaring gaat opdoen tijdens projecten bij klanten. Op langere termijn kunt je doorgroeien tot projectleider en architect. We stellen samen jouw persoonlijke ontwikkelingsplan op waarin we jouw groeipad faciliteren en is het mogelijk om verschillende technische certificeringen te behalen. Zo stellen wij jou in staat een leider te worden in jouw vakgebied.

Er heerst een vriendschappelijke werksfeer en naast werken hebben wij met elkaar ook gezellige get-togethers, zoals bier & pizza sessies, sporten, gamen, karten bowlingtoernooien en vele tafelvoetbal breaks!

Verder bieden we:

 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke bonusregeling

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-uur) met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen of verkopen

 • Een laptop en telefoon van de zaak

 • Kantoren in Utrecht en Rotterdam met uitstekende verbinding met de auto en het ov

 • Een groot en divers klantportfolio en scala aan projecten

Wie we zoeken

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfsinformatica, of een vergelijkbare opleiding met informaticaonderdelen

 • Minimaal 1,5 jaar ervaring met een gangbaar middleware product zoals: MuleSoft Anypoint Platform™, TIBCO BusinessWorks™, Microsoft BizTalk

 • Je hebt ervaring met: XML, SOAP, WSDL, SQL, XSLT, REST, JSON

 • Affiniteit met middleware en wilt jezelf hier meer in verdiepen

 • Een sterk analytisch vermogen en je herkent bedrijfsprocessen

 • Je bent leergierig en wilt graag je kennis verbreden door o.a. bij onze klanten verschillende projecten uit te voeren

 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Over GLO Integration

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van middleware, API management en big data. Vanuit onze kantoren in Utrecht en Rotterdam werken wij met de meest vooruitstrevende technologieëen zoals MuleSoft, TIBCO en Splunk.

Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland en Vopak zijn slechts enkele voorbeelden van klanten voor wie GLO Integration staat als een strategische partner voor hun digitale strategieën.

Ben jij een match en durf jij deze uitdaging aan? Join the team!

Heb je vragen over deze vacature of wil je hierop reageren? Mail dan je vraag of CV + motivatie naar recruitment@glo-integration.com. Of kom bij ons langs voor een vrijblijvende kennismaking! De koffie staat al klaar.

Solliciteer naar deze vacature! Mail je CV + motivatie naar recruitment@glo-integration.com of dien een terugbelverzoek in.

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Bij geen verder vervolg van de sollicitatieprocedure worden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

Waarom GLO Integration?

GLO Integration heeft de missie om mensen in verbinding te brengen met data, applicaties en systemen. Zodat zij kunnen bouwen aan iets groots. Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste consultants met een passie voor techniek, met in het bijzonder: IT integratie. Deze passie en kennis willen we delen met de wereld. Samen zetten wij ons in voor het groeipad en succes van onze werknemers, partners en klanten.

© Copyright - GLO Integration