VACATURE

Traineeship Integratie Consultant

Locatie: Utrecht | Uren: 40 uur

Ben jij zojuist afgestudeerd en op zoek naar de kickstart van jouw carrière? Zoek je een toffe uitdaging op het gebied van BPM, API’s en Business Intelligence?Zoek niet verder: start bij GLO Integration als trainee integratie consultant!

Wat ga je doen?

Als trainee bij GLO Integration word je opgeleid tot junior integratie consultant. Je krijgt de mogelijkheid om je expertise in te zetten binnen projecten bij verschillende topondernemingen in Nederland. Je zult nauw betrokken zijn bij het leveren van kennis, oplossingen en advies richting onze klanten, maar ook aan collega’s. Je komt bij veel organisaties over de vloer en zorgt ervoor dat hun wensen vervuld worden op het gebied van proces-, systeem- en data-integratie. Hiermee draag jij bij aan de totstandkoming van diverse SOA, BPM of CEP implementaties bij onze klanten.

Het traineeship

Nadat je kennis hebt gemaakt met de verschillende tools, kies jij welk platform jouw interesse heeft en waarin jij je verder wilt gaan specialiseren. Na het voldoen van je traineeship ga je als junior integratie consultant hands-on ervaringen opdoen tijdens projecten bij klanten. Op langere termijn kunt je doorgroeien tot senior consultant, projectleider of IT architect. We stellen samen jouw persoonlijke ontwikkelingsplan op waarin we jouw groeipad faciliteren en is het mogelijk om verschillende technische certificeringen te behalen. Zo stellen wij jou in staat een leider te worden in jouw vakgebied!

Wat wij bieden

GLO Integration biedt jou een prettige werkplek aan waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Er heerst een vriendschappelijke werksfeer en naast werken hebben wij met elkaar ook gezellige get-togethers zoals bier & pizza sessies, sporten, gamen, karten, bowlingtoernooien en vele tafelvoetbal breaks!

Verder bieden we:

 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke bonusregeling

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen of verkopen

 • Een laptop en telefoon van de zaak

 • Kantoren in Utrecht en Rotterdam met uitstekende verbinding met de auto en het OV

 • Een groot en divers klantportfolio en scala aan projecten

Wie we zoeken

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfsinformatica, of een vergelijkbare opleiding met informaticaonderdelen

 • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring

 • Je hebt affiniteit met IT

 • Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van API, SOA, B2B en BPM

 • Je bent leergierig, gemotiveerd en ambitieus

 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en je herkent bedrijfsprocessen

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Over GLO Integration

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van middleware, API management en big data. Vanuit onze kantoren in Utrecht en Rotterdam werken wij met de meest vooruitstrevende technologieëen zoals MuleSoft, TIBCO en Splunk. Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland en Vopak zijn slechts enkele voorbeelden van klanten voor wie GLO Integration staat als een strategische partner voor hun digitale strategieën.

Ben jij een match en durf jij deze uitdaging aan? Join the team!

Heb je vragen over deze vacature of wil je hierop reageren? Mail dan je vraag of CV + motivatie naar recruitment@glo-integration.com. Of kom bij ons langs voor een vrijblijvende kennismaking! De koffie staat al klaar.

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Bij geen verder vervolg van de sollicitatieprocedure worden CV’s en motivatiebrieven automatisch na vier weken verwijderd.

Waarom GLO Integration?

GLO Integration heeft de missie om mensen in verbinding te brengen met data, applicaties en systemen. Zodat zij kunnen bouwen aan iets groots. Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste consultants met een passie voor techniek, met in het bijzonder: IT integratie. Deze passie en kennis willen we delen met de wereld. Samen zetten wij ons in voor het groeipad en succes van onze werknemers, partners en klanten.

© Copyright - GLO Integration